Spreekuur op afspraak
Spreekuren worden gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Op basis van de ernst van de klachten zal de assistente een afspraak inplannen. Let op, het is niet altijd mogelijk om op dezelfde dag een afspraak te plannen.
Meer tijd en huisbezoeken
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.
Telefonisch (terugbel)spreekuur & uitslagen
Voor vragen over uitslagen, het beleid of eventuele onduidelijkheden is het ook mogelijk om een telefonisch spreekuur te plannen. De assistente kan u helpen om een afspraak hiervoor in te plannen.
Andere spreekuren
Voor al onze spreekuren moet u eerst een afspraak maken. Er zijn mogelijkheden voor specifieke spreekuren zoals:
- Wrattenspreekuur: Praktijkassistenten
- Diabetesspreekuur: Praktijkondersteuning somatiek
- Astmaspreekuur: Praktijkondersteuning somataiek
- Hypertensiespreekuur: Praktijkondersteuning somatiek
- Ouderenzorg : Praktijkondersteuning somatiek
- GGZ (geestelijke gezondheidszorg) spreekuur: Praktijkondersteuning GGZ